Wednesday, September 7, 2011

Kenapa Kejam Sangat Ni Sampai Nak Raya Pun Tak Boleh..

Assalamualaikum semua..

Balik-balik je dari raya tengok ada pengumuman kat i-class uitm..Ada bengkel untuk kami..Dah macam bengkel2 UPSR, PMR & SPM bagai plak aku rasa..

Bengkel diorang buat tiap2 minggu plak sebelum exam..Sadis betullah..Macam mana aku nak beraya sakan ni..Nak bawak mak abah beraya lagi..Weekend jelah free kot nak beraya..

Sebenarnya aku dah nak exam pun..Aku start exam 22/9..Lepas ni mungkin kurang aku nak hapdet sangat..Nak study giler2 sampai jadi giler..haha~

Doakan aku ye..Nak start study mulai malam ini..Malam tadi aku study 1/2 jam jer sebab sampai rumah dah pukul 11.00..Tidur lewat2 mata pun dah rupa PANDA..Mata panda pun tak macam mata aku..;p



2 comments:

KAMIHIDUP said...

eh kak, jangan study sampai gila, hee. good luck kak. :)

maza said...

good luck sis.. hehehhee

my turn will be coming soon.. ahaks

kasik guling2 mcm beruang kola lak. ahaks..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...