Wednesday, September 21, 2011

Latest Update


Assalamualaikum semua..

Sorry sangat tak hapdet..Busy study for my final exam..Esok first subjek..Korang doakan aku ye..Esok subjek local government in Malaysia..Kena ingat sejarah dan kronologi semua..Aku dahlah tak berapa gemar sejarah..

Tapi aku tanamkan dalam hati suka sejarah..Kalau benda yang kita tak suka selalulah cakap yang kita suka insyaAllah nanti kita suka benda tu..Aku belajar dari pengalaman..Since aku study public administration ni banyak benda aku tak suka macam account, math & sejarah2 nilah..Tapi bila aku mula belajar mulalah aku rasa subjek2 ni sebenarnya senang jer..

Asyik cerita pasal exam je ye..Bosan gak aku..Semalam baru aku tengok akaun nuffnang..Rupanya dah boleh cash out..Tapi aku tak cash outlah..Nak simpan banyak2 sikit..Aku nak ucapkan pada Nuffnang yang tak putus2 BE dia bagi kat aku walaupun aku jarang update sejak kebelakangan ni..Sayanglah Nuffnang..

OKlah korang setakat ni jelah aku rasa nak hapdet..Nak hapdet lebih2 tapi aku rasa lebih baik aku study..MASA ITU EMAS..
Babai korang..;p




2 comments:

mzhany said...

hany pun tak suke sejarah ahahaha

selipar buruk said...

gud luck dear..muahhhhhh muahh muahhhhh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...