Thursday, September 29, 2011

Membaca Amalan Mulia..;p


Assalamualaikum semua.. 

Baru-baru ni aku dapat kupon MPH dalam RM100..Kawan aku yang bagi..Dia bagi kat aku sebab aku suka membaca dan suka beli buku especially untuk anak dara tu..Kalau korang nak tahu anak dara aku banyak sangat koleksi buku diorang..

Hasil dari kupon tersebut..Actually semuanya dalam seratus lebih aku cuma topup yang lebih tu jelah..;p
Aku memang suka baca novel..Tak kira novel apa pun..Novel hantu pun aku baca gak..Tapi novel yang aku beli tu belum baca lagi..Lepas habis exam baru nak baca..Plastik pun belum bukak lagi..

Untuk anak dara memang aku ajar dari kecil supaya suka buku..Alhamdulillah diorang kalau ada masa akan buka buku diorang..Tak kira untuk colour atau buku aktiviti ataupun buku cerita..Buku cerita confirmlah aku bacakan..Diorang tak reti baca lagi..Masih dalam proses kenal huruf dan belajar ejaan..

Siapa2 yang ada kupon MPH ke Popular ke bagilah kat aku ye..Boleh buat beli novel lagi..Membacakan amalan yang mulia..;p

 

2 comments:

aNaYaNa said...

Saya pun suka membaca..betul2 amalan mulia if dapat kupon2 tu semua kan..hehehe

Siti Hajar Masri said...

tau x per..;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...