Sunday, October 9, 2011

Happy Merdeka To Me..;p

Assalamualaikum semua..

Hari ni habislah final exam aku untuk semester 6..Hoooray..Lagi 2 semester aku kena lalui..Tak sabar sangat nak habis..Tadi paper LAW..Berpeluh2 nak jawab..

Member aku cakap kitorg akan daftar balik dalam bulan 11..Gila cepat..Tak sempat pun nak enjoy..Kenapa kitorg budak diploma korang dera ye?Budak degree bukan main lama lagi cuti..Tak adil tau..Tapi bila fikir2 balik elok cepat habis..

Lepas jer habis exam tadi aku lapar giler..Tak sempat nak sarapan sebab kantin tak bukak..Tension betul..Terus aku mesej Zamri tanya dia dah masak ke belum..Kalau belum aku nak beli somethinglah..Hampeh punya bini tanya dah masak ke belum..Zamri sangat bagus bab2 ni..Bila aku exam atau kelas dia akan masak bukan beli ye..Baguskan..Sebab tu aku sayang sangat kat dier..Susah nak cari laki macam Zamri..

Zamri reply baru nak masak tapi jiran sebelah ada bagi spagethi..Dia kata untuk akulah tu sebab anak dara dengan bapak dara dah kenyang..Bila dah tahu tu terus pecut balik..Lepas tu makan macam orang kebulur bebeno..

Lepas je makan tengok melodi tup2 aku dah sampai Australia..Tidurlah gamaknya..Dendam tidur..haha~Mana taknya beberapa malam ni mana aku tidur nyenyak memikirkan paper LAW ni..Dalam tidur pun aku rasa aku berfikir dan menghafal..

Sekarang hati aku lega sangat sebab exam dah habis..Semangat nak berblogging pun datang balik..Lepas ni jangan bosan baca aku punya bebelan ye..;p


3 comments:

Solihin Zubir said...

haha.. tahniah2...
harap2 result gempak la nowh.. :D

AziE said...

Kejap je November tu

Siti Hajar Masri said...

solihin:
amin..harap2 result gempak..

k.azie:
tulah pasal..x abis semput lg nih..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...