Sunday, October 2, 2011

Khas Untuk Pelajar PMR

Assalamualaikum semua..

PMR dah nak dekatkan..Tak silap akak start 4 Oktober ni..Tetiba akak plak..Al-maklumlah bercakap dengan student PMR..So, sempena nak PMR ni baik korang study kat tv..Bukan suruh tengok sinetron atau drama2 korea ye..Tengok Tutor Tv PMRlah..Nak tahu lebih lanjut kat sini..Korang boleh join community PMR dan boleh kongsi pendapat, masalah, doa2 ke & sebagainyalah..

Korang kira untung tau PMR zaman sekarang ni..Dulu mana ada zaman akak..Tutor TV bagai..Nak tuisyen pun fikir 18 kali..Last2 tak pergi sebab mak abah tak mampu so korang hargailah peluang yang ada sekarang ni..

Lastly akak wish korang gud luck..Buat yang terbaek tau..;p


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...