Monday, October 3, 2011

Monday Blues Lagi & Lagi


Assalamualaikum semua..

Setelah 4 hari aku bercuti nak kerja hari ni tersangatlah malas..Ditambah2 kerja melambak..Tambah tekanan lagi bila churp churp punya website kena block juga..

Maknanya diorang suruh aku ngadap buat kerja jer..Bila kerja tak ada carilah kerja ye..Oklah korang nak sambung kerja balik..Ngadap blog boleh kurangkan stress..;p


5 comments:

Fara said...

Selamat bekerja!

KAMIHIDUP said...

selamat bekerja kak. :)

pena rozie said...

Kerja jgn curik tulang tau...

ctpayong said...

Bismillahirrahmanirrahim.

Apa kata kita tukar warna biru ke warna pink...tak perlu apa2...SENYUM!

Nini Hartini said...

kire ok lah blog x kene block. kalau tak, mcm mati kutu je nnt. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...