Tuesday, November 22, 2011

Alhamdulillah Malaysia Menang..


Assalamualaikum semua..



Sangat mendebarkan perlawanan malam tadi..Rasa nak tercabut jantung aku ni haa..Lagi2 dengan Zamri menjerit macam dia plak jurulatih harimau muda..

Bila masa tambahan mata aku macam dah berat sangat..Aku ni kan sleeping beauty version moden..Kalau tak tidur awal gamaknya sakit kepalalah..Last2 aku tertidur gak tapi aku tak lena sebab Zamri terjerit2..Akibatnya pagi ni aku bangun sakit kepala..

Apa2 pun tahniah pada pasukan harimau muda..Pingat emas untuk Malaysia..MALAYSIA BOLEH..!!!!


3 comments:

SoLy SoLicious said...

Tahniah harimau muda !! yeah!

pena rozie said...

Tahniah.... Malaysia Boleh

KAMIHIDUP said...

Auuuuuummmmm!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...