Wednesday, November 30, 2011

MAC


Assalamualaikum semua..

Baru-baru ni kawan ofis aku tanya samada aku nak kirim beli barang MAC sebab husband dia pergi US tak silap haku..Aku apa lagi cepat2lah cari kod kirim kat dia..Harga kat sana lagi murah berbanding kat sini..Ikutkan hati aku macam2 nak beli tapi malu kot nak kirim banyak2..

Inilah barangnya..Bedak jer pun..


Orang ada tanya aku kenapa aku prefer barang MAC..Jawapan aku senang jer nak cantiklah..Dulu aku belajar make up salah sorang peserta ada juga tanya benda yang sama kenapa make up artis prefer barang MAC..Katanya bila guna barang MAC akan naik seri make upnya..


Bila aku dah guna memang berbeza dengan make up yang lain..Tak tahulah orang lain..Lagipun pakai make up MAC tahan lama jugak..Foundation dia ambil masa 6-7 bulan jugak nak habis..Rasa berbaloi jugaklah beli..


Lepas ni nak kirim lagi boleh ke kak Sal..hehe~Jom jenguk blog Kak Sal..Macam2 cenderahati dia dapat dari husband dia..Jeles haku..







4 comments:

mzhany said...

tp kalau tak reti mekap mcm hany nih, huhu sama jugak kan beli mac ke tak huhu cmno nih? ahaha

diana said...

ye ke murah??
bestnya...
kirim la banyak2 ..
lepas tu jual kat kengkawan..:p

AziE said...

Satisfaction tu yang penting. Rasanya ni memang menang memakai ni.

Ana admi said...

Sna bpe harga ya?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...