Thursday, November 17, 2011

Malaysia VS Indonesia


Assalamualaikum semua..

Sekarang tengah rehat..Bagus pasukan Malaysia dapat 1 gol..Good job..Aku ni bukanlah peminat bola..Bila tengok bola aku boleh tidur..Sebenarnya terpaksa aku tengok sebab unifi problem..

Zamri dah kuasai tv jadinya aku kononnya nak layanlah drama korea online tapi tak dapat..Gara2 unifi..Tapi sekarang dah ok..Tu yang boleh ada entry ni..

Tengah syok2 Zamri tengok bola aku paksa dia call TM tanya pasal ni..Gedebak gedebuk lama jugaklah cakap dengan orang Unifi nak perbaiki kitorang punya internet..Rupanya router unifi kami tu lari setting..Mungkin anak dara aku ada tertekan agaknya..

Lama jugaklah baru internet kami ok..Sampai habis masa pertama Malaysia lwn Indonesia..Rupanya call line diorang berbayar..Aku ingatkan free..Diorang ni buat business betul ye..


Oklah korang aku nak sambung tengok "Full House"..;p




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...