Monday, November 14, 2011

Semangat Yang Hilang


Assalamualaikum semua..

Aku tahu sekian lama aku tak update blog..Sekian lama juga korang masuk blog aku tengok entry yang sama jer..Aku sedar tapi aku memang tak ada semangat untuk update blog seperti biasa..

Tak tahu apa yang berlaku kat aku..Sebenarnya aku tahu apa sebabnya cuma aku buat2 tak tahu sahaja..Aku juga tak tahu macam mana nak cerita..

Pernah tak korang buat sesuatu yang bersungguh2 tetapi hasilnya sangat mengecewakan..Itulah yang berlaku pada aku sekarang ni..Lama juga aku muhasabah diri..Lama juga aku ambil masa untuk kembali seperti biasa..Seorang pun tak tahu apa yang aku alami sekarang ni..Di depan semua orang aku berlagak seperti biasa..Orang gelak aku pun gelak..Apatah lagi di depan Zamri..Sikit pun aku tak tunjuk yang aku sebenarnya sedih yang amat sangat..Kadang2 aku rasa nak give up pun ada..

Tapi alhamdulillah doa aku Allah makbulkan..Aku kembali bersemangat untuk meneruskan perjuangan aku..Biar lambat asalkan aku berjaya..

Aku tahu tak sepatutnya aku cerita kat sini tapi biarlah hati aku ni lega sikit..Baru terasa ringan..Sempena aku dah bersemangat balik aku akan update macam biasa ye..

Sekarang ni aku ngah layan drama Full House kat youtube..Dah 18 kali aku tengok cerita tapi tetap nak tengok gak..;p




2 comments:

Ila said...

takpelah,ssetiap apa yg belaku,ada hikmah sebaliknya kan

pena rozie said...

Kite same.. Depan org lain nampak ok jer. Tp mengenangkan masalah yg cukup mengecewakan terpaksa dipendamkan shj....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...