Thursday, November 17, 2011

Tutorial Make Up Yang Senang Nak Ikut..;p



Assalamualaikum semua..

Kat bawah ni aku share tutorial make up untuk korang belajar dan senang nak ikut..Tak payah tunggu raya pun boleh buat..Aku dah try memang nampak lain..

h

Aku suka tutorial dia bagi..Tutorial style Hana Tajima pakai selendang pun ada..Tapi dia ni bagi tutorial tak suka bercakap..Tak kisahlah dia bercakap ke idak yang penting memang senang jer nak ikut tutorial dia ni..Orangnya pun cantik..

Apalagi jom try..;p


3 comments:

KAMIHIDUP said...

wah, dia main cak cak pula, hee. :)

Ila said...

memang simple tp aku eyeshadow pun takdak..hehehe

Sharifah Nurhazwani xD said...

lawanyaa akak :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...