Wednesday, November 23, 2011

Ultimate Cheesy Bites - Meleleh Air Liur Tengok..;p


Assalamualaikum semua..


Sila lap air liur korang..Aku pun terliur gak nengok gambar kat atas ni..Nak ajak Zamri pergi makan pizza kat atas nilah..Tapi macam dia nak pergi..Al-maklumlah orang tengah diet..Karang dia main gym sia2 jer..

Sesiapa rasa nak pergi tu sila ajak aku..Buat muka comel jap..;p




3 comments:

isal said...

tak sedap sangatlah jar...banyak cheese...

Siti Hajar Masri said...

ye ke kak?..kalo byk cheese bukan sedap ker?..hehe~

Mrs. Lady's Stylo said...

Salam buat semua stylo ladies di sini (:

Blog yang sgt sesuai buat PENCINTA HANDBAGS! Banyak handbags menarik dan tips berguna.

Lawati kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

TQVM (:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...