Monday, December 19, 2011

Belajar Tiada Had - Ada Berani Nak Sekodeng Tak?


Assalamualaikum semua..


Hari ni banyak sangat email aku terima yang membuat aku gelak terbahak2..Gambar ni salah satu..Kira selingan petanglah ni..;p


5 comments:

Princess Nur said...

cutenyaa...hahaha

relevan Sokmo said...

Huh! haha!

Noraim said...

haha. belajar xkenal umur. haha.

Ila said...

semangat kena kuat tu hajar..hehehe..hajar,ko ada twitter tak...sku ada add sorang budak ni nama mcm ko,sekali salah org daaa...hehehe...

YOUsoF said...

Mengejat ilmu tiada batasnya..


Cuma perangai tu kena ada batas la.. Jangan marah cikgu pulak kalau tak paham apa yang diajar.. hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...