Thursday, December 8, 2011

Review: Maybelline Hyper Sharp Liner


Assalamualaikum semua..

Hari ni aku terlebih rajin jadinya aku nak review salah satu produk maybelline..Aku nak review Hyper Sharp Liner..


Aku tahu produk ni dari Blogger2 yang cerita pasal produk ni..Tak silap aku diorang pergi event memperkenalkan Hyper Sharp Liner ni..Tapi aku tak berminat nak cuba lagi..

Lepas aku tengok tutorial make up by Miadhia kat youtube..Aku rasa nak try sebab Mia kata semua orang pasti suka dengan produk maybelline ni..Akukan memang pantang bab2 make up ni..

Jadinya terus ajak Zamri pergi Guardian cari menatang ni..Bila aku dah cuba memang aku suka..Sharp jer mata aku..Cantik je kalo tengok mata..Aku tak tahulah pendapat orang lain..Yang penting aku suka dan aku menggalakkan orang guna ni..Pada yang suka make up macam akulah..

Harganya pun tak mahal sangat..Dalam RM23.90 jer tak silap haku..Sekarang Guardian ada buat sale..Baik korang beli kat sana..Dapat lagi murah..Apa2pun selamat mencuba..;p


1 comment:

wantie said...

suka jugak ngan menda cenggini. tapi kan yang lecehnya pakai benda ni, bila nak sembahyang.

basuh tak mo keluar.habis hitam biji mata bila cuci.

sebab tu la, kalau lampu merah baru nak pakai cenggini bagainya. ngeee. nak pi cari ni. rega pun murah jerk.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...