Friday, December 9, 2011

Rindu..


Assalamualaikum semua..


Rindu sangat kat diorang..Diorang kat kampung sekarang ni..Now, kakak tengah merajuk sebab kami lambat call dia malam tadi..Selalunya selepas maghrib kami call tapi semalam kelam kabut nak pergi bank terlupa nak call..Ingat lepas pergi bank baru nak call..Rupanya kakak dah merajuk sebab dari Maghrib sampai pukul 9.30 malam dia pegang hp mak aku..

Betapa dia menunggu mama dengan papa dia call..Bila ingat aku sedih sangat..Tak sangka dia akan tunggu macam tu sekali..Bila kami call dia tak nak cakap pun dengan kami..Dia nangis tersedu2..Dia bertambah sedih bila papa dia tak call dia..Anak bapak..

Petang ni balik kerja kami berdesup terus balik kampung..Nak belikan 'bintang' dia sekali..Bintang tu honey star..Dia suka sangat kalau belikan tu..Nasib baik adik cool jer cuma asyik mengigau panggil mama jer bila tidur..Kakak je cengeng lagi2 kalo bab papa dia..




3 comments:

AziE said...

Ada mama keje drp kampung lak lepas ni

KAMIHIDUP said...

alalalalalala.

Miziey said...

"Anak Bapak..." Hahah.
Ksian dia tggu lama. Heheh.
:D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...