Tuesday, January 17, 2012

Rindu Setengah Mati


Assalamualaikum semua..

Malam ni aku kurang2 mood mahu buat entry untuk esok..Nak tunjuk kat korang muka cousin aku yang aku makeupkan pada pertunangan dia..Tapi malas ya hamat aku nak upload gambar dari kamera..

Nak buat assignment pun lagilah malas..Tak tahu kemana hilangnya mood aku..Sebenarnya jiwa aku bukan kat sini..Badan je ada kat sini..Kawan2 aku tahulah kenapa aku jadi begini..Buat semua benda tak kena..Walaupun aku cuba buat2 sibuk tapi disudut hati aku ni terasa kosongnya..

Kat sini aku share video "Rindu Setengah Mati" yang sangat sesuai ngan jiwa aku sekarang ni..





No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...