Tuesday, January 10, 2012

Setelah Sekian Lama..


Assalamualaikum semua..

Setelah sekian lama aku tak update blog..Mesti korang bosan asyik entry yang lama jer..Aku pun bosan bila bukak blog aku sendiri..haha~

Sampai ada pembaca setia blog aku datang kat tempat aku suruh update blog sebab dia nak baca aku punya update..Hadoyai ko buat aku tertekan jer..Dahlah sekarang ni aku tengah jiwa kacau..Pasal jiwa kacau ni lain entrylah ye..

Sempena budak nak masuk sekolah ni aku pun busylah jugak..Anak dara aku tahun ni semua sekolah..Masuk pra sekolah..Adik masuk pra sekolah 5 tahun punya dan kakak masuk pra sekolah 6 tahun punya..Kelas dia sebelah2 tapi agak jauh..Minggu pertama sekolah Zamri hantar kakak dan aku hantar adik..

First day sekolah memang tragislah..Dua2 nangis..Padahal diorang ni biasa kena tinggal since dari kecil kot..Mungkin tak biasa dengan suasana baru..Sorry aku tak ada gambar diorang..Aku pun kelam kabut jugak..Lupa nak ambil gambar diorang..Pasal diorang sekolah ni nanti aku sambung lagi..

Lagi satu aku kurang nak update sekarang ni sebab laptop aku rosakkan..Memang aku tak beli lagi..Menunggu Zamri taja jer..Kali ni aku mintak dia komputer je senang..Tak payah aku angkut kemana..Zamri kata tunggu dia dapat payment dulu baru belikan..

Lagipun aku nak buat assignmnet pun susah..Curi2lah masa rehat aku buat assignment..

Oklah korang..Panjang berjela plak aku cite..Nanti aku sambung lagi ye..





2 comments:

KAMIHIDUP said...

beli desktop je senang kak. :)

Noraim said...

tuh lah akak ,lama sgt menghilang sampai ade org cari. hehe.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...