Tuesday, February 28, 2012

Jamu Mak Dara

Assalamualaikum semua..



Baru 2 hari makan..Tunggu testimonial dari aku ye..Aku baca kat website Jamu Mak Dara khasiatnya banyak..Aku juga baca macam2 testimonial yang baik..Kalo nak testimonial jujur dari aku tungguuuuu..:p


8 comments:

mzhany said...

hajar,
jangan lupa buat testi tau, sbb ada gak baca2 psl jamu mak dara ni,then opismate pun tgh duk survey jugak, taktahu nk amek yg mana mab ke, makdara ni.

ok, sabar tunggu testi jujur dr hajar ;)

Siti Hajar Masri said...

kita pun x sabar nak cite ni..nak tgk apa perubahannya..hehe~

ctpayong said...

sharing is caring. i like!!!

isal said...

bagus tapi kalau org tak tahan ada jerawat...

faeez said...

kita pun nak tau kak....

sarah said...

dtg bulan boleh mkn ke

myma network marketing said...

jj

myma network marketing said...

k

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...