Tuesday, February 14, 2012

Meatballs Oh Meatballs

Assalamualaikum semua..


Akhirnya aku dapat juga makan meatballs yang kat ikea tu..Selalunya aku pergi kat Ikea tak pernah dapat makan..Penuh sokmo..Kali ni aku dapat makan sebab aku pergi waktu kerja..Aku kena cari cenderahati untuk satu event kat ofis aku..

Alang2 dah pergi sanakan so makanlah menatang ni..Aku order yang sepuluh punya..Gila tamak..Last2 semput nak habiskan..Kawan aku dah cakap jangan tamak sangat..Tulah orang tamak selalu rugi..Tapi aku berjaya juga habiskan menatang ni..;p

Memang sedap..Bila fikir sekarang ni rasa macam nak makan lagik..hehe~Siapa tak rasa lagi memang rugi..lalala..


4 comments:

AziE said...

size meatball tu mengecik la

isal said...

kak.salpun dah lama tak makan....

zubect said...

nak gak kak, post kat kelantan leh?he4

kakchik@ella said...

lama saya tak makan swedish metbol ikea tu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...