Wednesday, February 8, 2012

Misi Berjaya..;p


Assalamualaikum semua..

Apa yang berjaya ye? Aku berjaya bila Zamri dah start guna pencuci muka yang sepatutnya..Bukannya sabun badan dia buat pencuci muka..

Dia guna yang aku suggestkanlah iaitu...


Aku bukanlah tak suka muka dia yang sekarang tapi aku tak suka dia guna sabun badan untuk cuci muka dia..Tak baguslah..Lagipun muka dia tak akan berubah pun kalo pakai Vaseline ni haa..Tapi kalo berubah jadi putih pelik plak aku nengoknya..

**Aku update ikut mood aku lorr..;p


3 comments:

maza said...

hahaha...

lelaki memang begitu.. termasuk maza, kalau boleh sabun basuh baju pun dibikinnya sabun mandi dan muka sekali... jimat dan ringkas katanya.. hahahhaa

oppsss.. lantun-lantun lah fulaks..

Siti Hajar Masri said...

lelaki memg gitulah ye..

ctpayong said...

Tambah putih & ensem kalu....hehehe...susah pulak nak jaga...kehkehkeh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...