Wednesday, February 15, 2012

Shopping Buku..;p


Assalamualaikum semua..

Baru2 ni aku dapat baucar buku dari kerajaan..Akukan student gak walaupun jarak jauh..Kawan2 aku semua jeles aku dapat..Baucar buku ni pun aku baru amik..Awal2 ambil confirm beratur panjang..

Baru2 ni aku pergi amik kat pejabat bendahari lengang giler kot..Senang hati jer..Maknanya ramai dah ambil awal..Bagus..;p

Hasil pembelian aku..Belanja kat Popular kat Jusco Bukit Raja..


Buku untuk aku 2 jer..Bukan buku belajar pun novel jer lebih..Yang lain semua buku anak dara aku..


Stationery pun bukan untuk aku tapi untuk anak dara aku..Beli banyak terus..Senang..

Lepas tu part yang best aku dapat free membership kat Popular..Senang aku nak beli next time..Aku memang suka belanja kat Popular pun..

Suka beli novel..Akukan pencinta novel..;p

Sesiapa rasa tak boleh nak belanja korang punya baucar meh bagi aku..Boleh aku wat koleksi novel..hehe~


5 comments:

AziE said...

pinjam novel boleh?

Noraim said...

akak, lamanya tak singgah sini :)

sy pun pencinta novel. baucer buku byk beli novel je. hihi.

isal said...

bestnye dpt baucar free..

isal said...

jar bestnye dpt baucar free...

kakchik@ella said...

saya paling suka shoping buku. Dok berejam dlm kedai tu pun tak pe. hihi.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...