Tuesday, March 27, 2012

Penyakit Nak Exam


Assalamualaikum semua..

Sorry dah lama tak hapdet..Busy dengan kerja ofis dan exam time..hehe~

Hari Sabtu lepas aku exam..Lega satu paper dah lepas..Peliknya aku ni kan asal nak exam jer mesti ada jer penyakit datang..Hari Jumaat sebelum exam tetiba dada aku sakit sangat..Nak gerak pun tak boleh..Malam tu Zamri bawak pergi klinik..Once again doktor cakap pasal perlanggaran tulang..Doktor bagi pain killer..

Hari Sabtu aku drive sendiri pergi dewan exam..Zamri tak hantar pun..Sob..sob..sob..Masa drive tu pun rasa sakit sangat especially bila u-turn..Habis exam Zamri ajak makan kat luar..Lepas tu dah tak rasa sakit plak..Pelik bin ajaib..

Kawan aku cakap aku ni gemuruh nak exam kot..Dia suruh aku amik air penawar..Akan buat..Manalah tahukan..Hari Sabtu ni ada satu subjek lagi..Tak tahulah sakit apa plak..Harap2 tak sakitlah..



5 comments:

MK Kimi said...

pjj ke kak? biasalah tu bila dh kecut perut kan? sy ni bila nak meeting..mcm2 pnyakit dtg ;)

mrs Gee :) said...

uii dh exam.. seramnyer.. kite next month br start..bunyik cam jauh jer lg.. tp xbrp hari lg dh.. Good Luck..

zubect said...

Allah nak uji la tuwh.

Iena Eliena said...

salam..
singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com

Bro Framestone said...

Good luck la ek...

Jaga kesihatan tue. tapi memang betul, time nak exam sure banyak penyakit yang datang

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...