Tuesday, June 5, 2012

Jalan-Jalan Di The Mines

Assalamualaikum semua..

Hari Sabtu yang lepas bawak juga anak dara aku berjalan walaupun mood aku sudah lari..Kitorang decide nak bawak ke The Mines sebab kitorang tak pernah pergi sana..Kesiankan kitorang..

Perjalanan amik masa satu jam lebih walhal puchong dengan The Mines bukan jauh mana pun..Jem giler ko..Kalo aku yang bawak dah lama aku patah balik..

Sampai sana makan kat food court..Kononnya nak makan KFC atas permintaan anak dara aku tapi ramainya orang beratur..Kalo beratur gak tak tahulah pukul bape nak makan..


Aku tak amik gambar pun sebab aku lupa aku seorang blogger..Maklumlah dah lama sangat tak jenguk blog..Kami teringin nak naik cruise tu tapi ramainya..Tak sanggup aku nak tunggu..Lebih baik kami jalan2 habiskan duit..

Kami shopping baju,perfume dan macam2 lglah..Eh korang kalo nak beli perfume belilah kat bodyshop..Sekarang tengah sale..Zamri bukan takat beli perfume beli syampoo ngan mandian sekali..katanya murah ko..

Aku tak layak shopping kat bodyshop jadinya aku pi shopping kat elianto ngan watson jer..Kat situ pun sale gak..hehe~

Niat hati kami sebenarnya nak bawak anak dara aku pergi bercuti kat Cameron tapi gamaknya kawan aku nasihat janganlah pergi waktu cuti sekolah ni ha..Atas nasihat ramai orang aku akan pergi hujung bulan ni..Tak sabar nak tunggu..;p

Asyik aku jer cerita aktiviti korang apa plak sempena cuti sekolah ni??cer cite cer cite..





4 comments:

caera puttih said...

oowhh .. rase macam masam2 siket cuti nie .. :*

Noraim said...

cuti ni saya perabih duit kat ank2 buah. hee.

relevan Sokmo said...

Cuti ni jalan jalan sambil kerja..hehe!

isal said...

k.salpun pernah sekali je naik cruise tu..lama dah tak pergi sana.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...