Sunday, June 24, 2012

Lotus


Assalamualaikum semua..

Hari tu ada Lotus & Satria Neo parking kat bawah ofis..Tak tahu kenapa..Parent company kitorangkan dah beli proton..Mungkin adalah tu agendanya..First day tu tengok jelah sebab malu nak ambil gambar..Orang ramai kot tengok..Hari kedua kitorg balik lunch tengok tak der orang apa lagi kami posinglah..Jom jamu mata tengok model kereta Lotus yang sopan..;p

Nak beli tak mampu dapat bergambar jadilah..;p

Konon2 waktu nak amik gambar ni ada orang lalu jadi kami buat2 mcm kebetulan lalu sini..haha~

Siapa peminat rally mesti kenal kereta nikan..

Korang rasa patut tak letak model solehah macam kami untuk kereta lotus?


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...