Tuesday, July 24, 2012

Countdown


Assalamualaikum semua..

01/09/2012..Lagi 38 hari lagi..Tarikh keramat untuk ofis aku..Selama ni aku duk tukar tarikh untuk countdown untuk ofis aku tapi aku x der feel langsung..

Sekarang, aku rasa macam nak terbalikkan jer masa tu..Aku salah satu ahli tender untuk uniform..Rasa macam tak cukup waktu jer..Lagi2 berlaku pada bulan puasa..Masa sangat terhad..Aku tak leh balik lambat selalu..Laki aku kang lari cari bini lain sebab bininya busy sokmo..Menangis tak berlagu nanti..

Pada masa yang sama ngan study aku lagi..Dalam masa 2 minggu ni memang aku tak sentuh langsung buku2 tu..Rasa macam tak dapat nak beri komitmen jer..Lagi2 project paper aku..Dahlah aku dah buat suku boleh plak PC aku corrupted..Data2 dlm PC aku tak dapat selamat..Rasa cam nak upah seseorang jer buatkan..

Siapa nak aku sanggup bayar janji kau buat sampai habis..Aku serius ni..Lantaklah orang nak cakap hapa..Diorang tak berada ditempat aku diorang tak tahu..So, sesiapa sudi contact aku ye..

Korang dah buka puasa belum? Dah buka lepas tu gi terawih ye..Minggu ni tak dapat ikut Zamri gi terawih..Paham2 jelah ye..

Happy fasting uols..;p


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...