Sunday, July 15, 2012

Murah Rezeki


Assalamualaikum semua..

Cerita ni dah basi sebenarnya..Tapi nak cerita gak..Hari Jumaat yang lepas kami makan di kedai Nasi Ayam Ayob..Area depan ofis..

Kitorang share meja dengan 2 orang lelaki ni..Tup2 dia nak bayar dia kata bayar kitorg punya sekali..Kitorg terkejutlah..Sebab dia tak kenal kitorg dan kitorg pun x kenal diorg..

Kitorg ucap terima kasih dan member aku sorg ni selamba jer cakap jumpa lagi minggu depan..haha~

Sebelum dia bayar tu sebenarnya kitorg ngah deal harga dengan kak Ina pasal event gotong royong esoknya..Mintak kurang sikit harga..Mungkin dia ingat kitorg ni tgh mintak kurg sebab tak mampu bayar..Kelakar pun iye gak..Kak Ina ingat kitorang kenal mamat tu..Tak kenal..

Apapun alasan dia aku doa rezeki dia makin murah..Dia kata belanja kitorg sebab hari tu hari Jumaat..Bagusnya..Lagipun dia tak heran kot belanja kitorg sebab dia nampak kaya..Lagi2 bawak kereta mewah ko..Banyak duit tapi tak kisah pun makan kat gerai..Tabik springlah..;p



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...