Tuesday, July 3, 2012

Saya Mahu Family Tiket ke Pameran Dinosaurs di Pusat Sains Negara


Assalamualaikum semua..

Tadi baca blog Eyriqazz pasal nak menang tiket ke Pameran Dinosaurs..Ni kira aku mencuba nasib..Dapat tak tak dapat aku redha..haha~

Sebab2 aku nak menang Family Tiket Ke Pameran Dinosaurs di Pusat Sains Negara ialah:

1. Tiket tu memang dah ngam2 untuk family aku..2 dewasa dan 2 kanak-kanak.

2. Aku teringin sangat nak pergi sana dari aku kecil lagik..Kesiankan haku..

3. Hari tu tak dapat nak bawak anak dara aku pergi jalan2 maka kalau dapat pergi Pusat Sains pun jadilah..

4. Tak de motif Zamri nak bawak kitorang ke sini..Kalo dapat tiket free dah tentulah dia setuju..Dia kalo bab2 ilmiah sikit mana dia nak bawak kitorangkan..

5. Save budget..hehe~

6. Mengelakkan situasi rajuk merajuk..Aku nak pergi sangat tempat ni tapi Zamri tak nak..Dah satu kerja plak aku jadi drama queen..Zamri plak berbuih mulut nak pujuk bininya yang lawa sangat tuh..

7. Last sekali, aku nak kenalkan dinosaurs dengan anak dara's aku..At least dia ada pengalaman kenal dinosaurs..Macamlah dinosaurs tu hidup lagi..Kalo hidup lagi aku pun tak nak pergi..

Semua gambar aku curik dari blog Eyriqazz..hehe~Teringin nak tengok dinosaurs live..

Kalo keluar duit sendiri ni 18 tahun ungkit mengungkit tak habis2..;p

Itu jelah sebab musabab aku nak menang tiket ni..Kalo korang rasa nak menang gak pergilah terjah kat sini ye..Syarat2 pun ada kat situ..

Anyway, wish me luck..;p




1 comment:

Eyriqazz said...

tahniah..anda first join..so,seperti dijanjikan..anda menang family tiket itu...

claim tiket bolehla e-mailkan ke yongxuan.wee@cityneon.com.sg dan cckan ke my e-mail : iman1237@hotmail.com dan juga kamil@rqnet.com.my

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...