Tuesday, August 14, 2012

5 Hari Lagi..


Assalamualaikum semua..

Lagi 5 hari kita nak raya..Perasaan tu memang lah excited nak raya tapi bila memikirkan banyak benda tak beli lagi jadi nervous plak..Tahun ni buat pertama kalinya aku tak prepare awal..Selalunya waktu2 macam ni semua dah ready dalam beg..

Baju aku ok dah..Tinggal nak cari tudung ngan kasut..Anak dara's aku plak tinggal baju kurung 1st raya ngan kasut..Zamri plak tinggal baju melayu ngan kasut gak..Mungkin kitorang akan shopping kat Melaka sebab tahun ni turn raya kat Melaka..^_^

Korang punya preparation plak macam mana?

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...