Monday, August 13, 2012

Berbuka Puasa @ Aroma Ikan Bakar, Jeram


Assalamualaikum semua..

Minggu kedua puasa kami terjah restoran Aroma Ikan Bakar plak..Aku memang tak minat nak makan bulan puasa ni style buffet..Bagi aku sangat membazir..Tak caya korang tengok jelah aku manader nak buka puasa kat buffet2..

Contohnya berbuka di restoran ikan bakar..Jom layan gambar..^_^


First time sampai sini walaupun beribu2 kali lalu sini balik kampung..


Tempat yang aku book memang best..Mengadap laut..Lepas tu x ramai sangat..Sangat best..


Tempat nak pilih seafood..Aku tak pilih pung..Order melalui telefon sebab pukul 7 baru sampai sini..


Pemandangan dari meja aku..


Pepahat masak pedas..Benda alah ni mahal..Sedap jugak..


Sotong goreng tepung terbaek..


Butter Prawn..Udang dia besar betul..Puas hati makan..


Kerapu masak 3 rasa..Kerapu dia pun besar..Sangat puas hati..


Our table..^_^


Gambar ni Zamri ambil..Nasib baik nampak haku..Orang lain tak nampak x per..haha~


 Selepas makan..Semua licin..Nampak sangat kebulur..;p


Pemandangan malam..


 Cantik dia punya restoran..Tempat pun luas..


Kerja aku ambil gambar..Aku ada amik gambar kaunter tapi mamat 2 org tu perasan amik gambar dia so aku delete terus..Tak kose aku amik gambar mamat2 tu..Bukan hensem pung..


Anak buah & busu..Belah Zamri semua panggil dia Busu..


Waktu nak balik ada satu geng motor besar pun nak balik gak..Aku jadi kagum tengok motor2 diorang..Zamri nak beli satu..Katanya kalo dia beli motor tu dia nak hantar aku gi kerja hari2..Aku ok jer janji dah tak drive..^_^


Mamat motor ni pun perasan aku amik gambar dia..Tapi dia tak marah..Lagi dia pulas2 minyak adalah..Budget hot lerr tu..Lagi2 camerawoman cun melecun yang amik gambar..Sajer jer u ni..


 Kalau bawak motor ni mesti semua orang ingat mamat2 hensem jer..Lalu je orang dah kagum..Tapi sekali bukak helmet gigi pun tak de..Aku penah jumpa ye..Pakcik dah tua bawak..Memang aku gelak terbahak2lah..Tapi yang kat atas ni masih ganteng ko..

Dah habis cerita pasal mamat motor tu..Kalo orang nak makan kat sini better book dulu..Lagi2 bulan puasa..Tak lupa juga pada anak buah aku yang belanja makan..Nanti belanja lagi ye..^_^

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...