Tuesday, August 14, 2012

Setia City Mall

Assalamualaikum semua..

Korang dah pergi sini?Aku dah pergi..Sangat best sebab banyak sale..;p


Motif utama nak cari kasut kakak ngan adik..Tak jumpa..Jumpa handbag aku jer..^_^

Kakak ngan adik sekarang ni nak kasut tumit macam mamanya..Mama diakan hot..Haruslah ikutkan..Jumpa hari tu kat parkson tapi untuk adik x der size plak..Tak boleh beli lain2..Nanti gaduh..


Satu bangunan ni kami dah jelajah tapi still tak jumpa kasut kakak ngan adik..Tempat ni aku rasa untuk orang dewasa sesuailah..Beli barang untuk budak2 baik cari tempat lain..

Kalo untuk orang dewasa satu mall ni aku nak beli..Sesiapa yang belum terjah mehlah terjah..Ajak aku ye..;p

2 comments:

GreenJade said...

hehe dekat sgt dgn rumah I ni sis..seberang jalan aje..sok2 penat shopping boleh le singgah minum2 hihihih

Siti Hajar Masri said...

@GreenJade:

Bestnya rumah dekat ngan shopping mall..Lps ni penat2 shopping dtg umah dia jelah..hehe~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...