Tuesday, August 28, 2012

Sponsor By

 
Assalamualaikum semua..
 
Baju raya aku di sponsor by:
 
 
Banyaklah sponsor..Ko ingat ko retis ada yang nak sponsor..:(
 
Actually baju aku di sponsor oleh Zamrilah..Siapa lagi nak sponsor hakukan..Semua baju beli kat Butik Hani kecuali baju raya pertama..Special sikit..
 
Tema kami tahun ni silver..Hazabnya nak cari colour ni..Rupanya ramai tema silver sebabnya hari raya pertama ramai aku jumpa pakai silver..Diorang tiru akulah tu..^_^
 
Best thing x der gambar family aku sebab raya rumah mertua..Yang buat kerja haku sesorang..Yang lain makan sajer..Pakai baju lawa pun tak guna..So, x de mood nak bergambar langsung..
 
Korang punya tema apa plak? Sharelah ngan haku..


1 comment:

fara said...

Fara pon silver gak taun ni!
Tertiru Hajar la pulak! Woops! :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...