Monday, September 24, 2012

Hari Keluarga Belah Mak

Assalamualaikum semua..

Dah lama tak updatekan..Sejak2 ada drama Adam dan Hawa aku lupa blog..^_^

Cerita ni berlaku raya..Aku tahu raya dah abis tapi nak ceritalah jugak..Setiap raya keluarga belah mak aku akan adakan satu majlis..Semua wajib ada dan lagi wajib kena bawa lauk memasing..Kira macam potlucklah..

Majlis dimulakan dengan tahlil pada keluarga yang telah pergi..Gambar ni dari my instagram..Followlah aku ye..

 Kami yang gediks..Inilah adik beradik pompuan aku..I know aku yang paling lawakn..Silalah muntah hijau..

 Superlah sangatkan..

 Family aku..Tak lengkap..Adik aku yang Yun tu dah flight g Sarawak..We miss u..;p

Suka sangat gambar ni..Bak kata pakcik aku sporting family..

 Anak-anak dara's saya..

 The big family..Ada jugak yang tak datang..Tak tahulah kenapa masalah diorang tu..Nak kata kita yang ketepikan diorang atau diorang yang ketepikan kami..Suka sangat nak sentap2..Fikir sentap diorang jer sentap kami ni..Cam ne??

 Kami punya cameraman..Thanks Along..Gambar suma cantik2..Masih available kalau mahu..;p

Beratur nak aiskrim..Time ni aku g solat..Lepas solat aiskrim dah cair..:(

Nampak sangat aku kebuluq..Tak pandang kamera pung..

Makanan yang ada..Semua sedap2..

Lagi2 sedap aku punya spagethi..Licin ko..Tengok kakilahkan..^_^

Harap next year punya lagi happening dan lagi ramai boleh join majlis ni..Tak payahlah nak fikir yang negatif jer..Putuskan hubungan sedara ni berdosa tau..Ingat tu..

Wassalam..

Published with Blogger-droid v2.0.6

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...