Wednesday, November 28, 2012

Diari & Calendar 2013

 
Assalamualaikum semua..
 
 
Dah lama sebenarnya aku dapat tapi baru nak cerita..First2 aku dapat dari prudential..Aku suka sebab buku tu biasanya aku guna untuk kelas akan datang..
 
Agen aku sangat bagus..Tak pernah lupa bagi aku souvenir..Service pun bagus..Agen ni memang aku kenal sangat..Kalo rasa2 nak ambil insurance boleh jer call agen aku ni ha..
 
Untuk keterangan lanjut tentang Takaful atau Medical Card dan sebagainya, Khafiz, 017-3277423 atau email ke mohdkhafiz@prupartner.com.my
 
ataupun korang boleh jer ke blog agen aku ni kat sini..

1 comment:

fiqkbe said...

bgus nyer agen tu. fiq pn ngah nk cari agen insurans prudential jgk ni. nk tnya psl prubsn smartlink.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...