Sunday, November 4, 2012

Geng Makan Sushi


Assalamualaikum semua..

Saja nak share ngan korang geng yang ajar aku makan sushi sampai aku suka sangat makan sushi sekarang ni..^_^


Sebelah kiri kak ijan dan sebelah kanan kak syikin..Diorg ni kalo bercakap boleh runtuh ofis..Cakap memang tak hingat..Big bos pun tak boleh nak cakap apa dah..


Sebelah aku ni kak nis..Lawyer..Siapa2 buat hal ngan aku..Siaplah..haha~

Muka aku yang malas nak make up..Ingat lepas solat maghrib nak terus balik tetiba diorang ajak aku pergi makan sushi..Apa lagi laju jer pergi..

Siapa2 rasa nak ada gambar dalam blog aku ajaklah aku makan sushi..Pakej belanja sekali..;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...