Thursday, November 8, 2012

Makanan Dengan Aku..


Assalamualaikum semua..


Yes..that's true..Makan dengan aku memang tak boleh dipisahkan..Kawan aku gelar muka aku muka makan..Makan bayar pun aku pergi makan free apatah lagikan..^_^

Best sangat dapat makan tapi yang tak bestnya berat badan naik..Lepas ni nak start pegi gym..Asyik Zamri jer pergi gym kali ni aku plak..At least badan pun sihat disamping boleh kuruskan badan..

Beauty is pain pun kan..Nak cantik kenalah usaha sikit..Banyak2 yang aku jumpa badan cantik semuanya pergi gym tau..Contohnya Vanida Imran..Sebab tu badan dia cantik jer..Aku nak macam tulah..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...