Sunday, December 2, 2012

Durian Crepe - Idaman Malaya


Assalamualaikum semua..


Tajuk tak mahu kalah..Kelasss kau jar..Hari Jumaat aku baru dapat makan durian crepe ni..Asyiklah tengok orang post kat fb, blog, twitter dan instagram..

Terliur sangat..Nak kata mengandung tak jugak..Mengada betul tekak ni..Lepas tu dapat tahu Kak Mim ada buat..Terus call order..Hari Jumaat tu dapat..Serius memang sedap..Patutlah merata orang mencari..Aku bukan peminat tegar durian..Dapat durian seulas pun dah muak..Tapi dapat makan durian crepe ni terus terjatuh hati kau..

Sesiapa belum rasa pergilah rasa mesti suka jugak macam haku..;p

1 comment:

maza said...

alamak! sudah terliur ni.. huhuhu
kat mana boleh dapat ni weii.. uhuk!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...