Saturday, December 1, 2012

Review : Life of PI

Assalamualaikum semua..

Mesti tempek wajah aku..

Aku dapat tiket free untuk tengok cerita ni..Aku pergi dengan ofismate aku..Mula2 first yang kami cakap cerita ni best ker?..Tak pernah dengar pun..Sebabkan free aku gagahkan pergi juga walaupun hazabnya rasa nak keluar rumah..Al-maklumlah pagi Sabtu..Biasanya Sabtu pagi lepas buat sarapan dan kemas rumah sambung tidur..Burukkan perangai..Tapi itulah aku..Kata sleeping beauty version moden..^_^

Aku bagi cerita ni 4 bintang dari 5..Cerita ni memang best..Apatah lagi untuk tatapan anak semua..Cerita ni penuh dengan pengajaran..Macam mana dia survive hidup di tengah2 laut bersama tiger..Yang tak boleh blah tu nama bengal tiger tu Richard Parker..Kelakar betul..

Korang patut tengok..Wajib tengok..;p

3 comments:

fiqkbe said...

tgk trailer cm x berkenan. tp sis ckp citer ni best, nk kena p tgk jgk ni ;D

Siti Hajar Masri said...

memg best..trylah tgk..;p

Ashraf Jalil said...

dulu masa foundation saya buat research and thesis pasal cite ni.. tak sangka pulak dah keluar wayang.. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...