Thursday, December 13, 2012

Setelah Sekian Lama Tak Exercise

 
Assalamualaikum semua..
 
Hari Selasa tu cutikan..Cuti untuk orang Selangor jerr..Pepagi dah bangun buat sarapan sebab nak keluar cari baju sekolah dengan kasut..
 
Lepas tu kami shopping kat tesco sebab nak shopping barang dapur sekali..Dah siap semua sampai rumah dalam pukul 1.00 lebih..Zamri kata boringnya..Ikut aku nak tidur jer cuti ni..Zamri kata tidur dengan aku memang tak boleh pisahkan..Last2 dia ajak pergi rumah kakak aku dekat Sg. Buloh..Aku ok jer..
 
Bila dah sampai sana jiran kakak aku main badminton..Mula2 Zamri join..Last2 budak tu penat main dengan Zamri makanya Zamri ajak aku main..Main badminton ye..Bukan main lain..;p
 
Setelah sekian lama tak main badminton pagi tadi aku nak bangun hazabnya..Badan sakitnya alahai..Pergi gym pun tak sakit macam ni..
 
Tapi tak serik sebab mulai Jumaat ni aku start main badminton..Aku jadi bendahari tak bertauliah..Kalau aku tak mulakan mesti orang lain tak startkan..Selain pergi gym boleh exercise lagi main badminton..Boleh kurus macam ni..^_^ 
 
Aku dah timbang semalam..Aku dah turun 2 kilo..Wish me luck korang aku nak turunkan berat dalam 10 kilo..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...