Wednesday, October 31, 2012

Wordless Wednesday - Sushi Again..^_^

 
Assalamualaikum semua..
 
 
Malam tadi makan lagi..hehe~

Monday, October 29, 2012

Tak Rajin


Assalamualaikum semua..

Tak tahu jin mana yang merasuk badan aku sebab aku sangat tak rajin nak update blog..Walaupun macam2 cerita nak diceritakan..Ingatkan dah ada tab lagilah aku rajin nak update..Sudahnya aku rajin update games jer..^_^

Cerita ni dah lama..Malas nak update..Aku takut orang kata aku riak..Tapi bila fikir balik sukati akulahkan..Blog akukan..Blog ni wujud pun sebab aku suka share macam2..En Zamri sayang aku tu hadiahkan samsung galaxy tab 2 10.1 pada haku..Dia kata hadiah birthday..Walaupun aku dapat lepas raya hari tu..Sangat puas hati..

Cerita2 aku nak update nanti suma dah basi punya..Dan yang paling best ada tab ni aku boleh tengok adam dan hawa dimana2 pun..Suka sangat..

Lepas ni nak update pasal raya haji plak ye..;p

Friday, October 19, 2012

OST DRAMA ADAM & HAWA - TERPANAH ASMARA BUNGA CITRA LESTARI


Assalamualaikum semua..


Lagu ni salah satu lagu dalam drama adam & hawa..Suka lagu ni..Rupanya banyak juga lagu BCL yang best2 ye..

Ada orang dah tengok cerita ni terus tertawan..hehe~

Novel best..Drama dia lagi best..^_^

Dah Boleh Makan Sushi..^_^


Assalamualaikum semua..


Sekian lama tak hapdet aku punya blog..Sorry sangat sebab busy ngan kerja ngan study..Petang ni last paper haku..

Just nak update aku dah reti makan sushi..Ni semua atas jasa kak syikin & kak ijan..Thanks korang..Semalam kira kali kedua aku makan dan rasanya nak makan lagi..;p

Semalam seronok makan sebab gelak sakan jer..Hilang stress..

Wednesday, October 10, 2012

Wordless Wednesday - Strawberry


Assalamualaikum semua..


Sambil study makan strawberry..Ko hado??

p/s: disaat entry ni di publish aku tgh hadapi paper LAW..wish me luck uols..;p

Wednesday, October 3, 2012

Ratu Dihatiku - Triad OST Adam Hawa

 
Assalamualaikum semua..
 
 
 
My (current) favourite song..Bila dengar lagu ni je mesti ingat AA..^_^

Tuesday, October 2, 2012

Instagram

Assalamualaikum semua..
 
 
Printscreen jelah senang ye..;p
 
Do follow me @ instagram hajarzamri05..Love u olss..^_^
 
Next week exam start..Doakan ye..Stress betul nak exam ni..
 
 
Published with Blogger-droid v2.0.6
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...