Wednesday, November 28, 2012

Diari & Calendar 2013

 
Assalamualaikum semua..
 
 
Dah lama sebenarnya aku dapat tapi baru nak cerita..First2 aku dapat dari prudential..Aku suka sebab buku tu biasanya aku guna untuk kelas akan datang..
 
Agen aku sangat bagus..Tak pernah lupa bagi aku souvenir..Service pun bagus..Agen ni memang aku kenal sangat..Kalo rasa2 nak ambil insurance boleh jer call agen aku ni ha..
 
Untuk keterangan lanjut tentang Takaful atau Medical Card dan sebagainya, Khafiz, 017-3277423 atau email ke mohdkhafiz@prupartner.com.my
 
ataupun korang boleh jer ke blog agen aku ni kat sini..

Saturday, November 24, 2012

Dinner @ Tupai2 Steamboat, Shah Alam


Assalamualaikum semua..

Cerita ni dah lama tapi nak share juga di blog. Hari tu ofis kami busy buat 5S. First time kami akan di audit..Target kami adalah GOLD..Dan kami dapat capai target tu..Sukerr..^_^

Usaha untuk dapatkan GOLD tu atas kerjasama semua staf..Kami dibahagikan ikut zone..Aku tergolong dalam zone 2..Dimana our CEO pun satu zone dengan aku..En Zain telah berjanji dengan kami menang tak menang dia akan belanja since dia tengok kami bersungguh2 buat 5S.

Selepas result keluar kami terus decide the next day dinner kat tupai2 steamboat..Aku kalo bab makan memang tak boleh tolaklah..Makan free aku join makan bayar pun aku join..Kira muka aku ni muka makanlah..

Jom layan gambar..Semua gambar ni dari instagram aku..Silalah follow aku ye..@hajarzamri05..

Itulah CEO kami..En Zain..Yang belakang tu tak tahu nak cakap apa..Sangat nakal..

 Kami yang perempuan2 jelita..haha~

 Gambar aku x der..Sob2..

 Bila tengok balik gambar ni terliur kau..Tetiba nak buat muka comel kat Zamri..hehe~

Kawan aku snap gambar ni..Aku rasa aku cantik walaupun dari tepi..#Mintakklempang..;p

Lepas ni kitorang nak pow manager2 dari zone2 untuk belanja lagik..Makan free lagik..Sesiapa nak makan di tupai2 kat sini datanglah ye..Ala carte pun ada kalo x berapa suka makan steamboat..

Jom terjah:

No.2, Jalan Lompat Tinggi,
13/3 Seksyen 13, 40100 Shah Alam

No tel: 03-51262525

Berhadapan dengan Old Town White Coffee..

Friday, November 23, 2012

Movie Time..^_^

 
Assalamualaikum semua..
 
Hari ni dah hari Jumaat..Kejap je kan..Hari ni nak cerita pasal movie plak..
 
Hari Rabu lepas kononnya nak bawak anak dara tu tengok movie..Sekali tak ada movie best pun..Tak sesuai untuk kanak2..Yang ada pun kat TGV..Aku ingat nak pergi dekat IOI Mall jer..Malas nak pergi Sunway Pyramid sana..Parking susah..
 
Tup2 aku dapat call dari Holiday Inn kata diorang invite aku tengok movie free..Alhamdulillah..
 
Tapi diorang book untuk aku seorang sahaja..Agak frust kat situ tapi lepas je tengok movie ni nak keluar dengan anak dara plak..^_^
 
 
Life of PI ni best ke?Agak2 kalau tak best aku baliklahkan..hehe~Janji free ye dak..

Saturday, November 17, 2012

Salam Maal Hijrah


Assalamualaikum semua..

Tak terlambatkan aku nak ucapkan selamat tahun baru bagi yang beragama Islam..

Semoga tahun ni lebih baik dari tahun lepas..^_^

Apa azam baru korang??

Tuesday, November 13, 2012

Happy Diwali 2012..^_^



Happy diwali pada semua kawan aku dan pembaca kaum india (ada ker?)..Hati2 balik kampung..Bak sikit muruku.hehe~

Selamat bercuti juga pada yang lain..Manfaatkan cuti anda dengan aktiviti berfaedah..Love uols..;p

Friday, November 9, 2012

Musim Hujan & Jerawat

 
Assalamualaikum semua..
 
Semenjak akhir2 ni kan musim hujan..Semenjak2 ni jugak jerawat tumbuh kat muka aku macam cendawan tumbuh lepas hujan..
 
Kelmarin, tumbuh kat bawah hidung..Semalam kat bawah dagu..Hari ni dekat pipi kanan plak..Membengkak macam kena gigit dengan nyamuk plak tu..Macam lovebite pun iye gak..^_^
 
Sakit plak tu..Macam ada benda tak kena jer..:(
 
Memang ada kena mengena ker dengan musim hujan & jerawat tumbuh ni??..sebab aku ada baca blog CPM pun dia kena benda yang sama cam haku..Confius den ni haa..

Thursday, November 8, 2012

Makanan Dengan Aku..


Assalamualaikum semua..


Yes..that's true..Makan dengan aku memang tak boleh dipisahkan..Kawan aku gelar muka aku muka makan..Makan bayar pun aku pergi makan free apatah lagikan..^_^

Best sangat dapat makan tapi yang tak bestnya berat badan naik..Lepas ni nak start pegi gym..Asyik Zamri jer pergi gym kali ni aku plak..At least badan pun sihat disamping boleh kuruskan badan..

Beauty is pain pun kan..Nak cantik kenalah usaha sikit..Banyak2 yang aku jumpa badan cantik semuanya pergi gym tau..Contohnya Vanida Imran..Sebab tu badan dia cantik jer..Aku nak macam tulah..

Sunday, November 4, 2012

Cara untuk mempertahankan diri dari menjadi mangsa rogol


Assalamualaikum semua..


Sharing is caring..^_^

Aidiladha 2012


Assalamualaikum semua..

Raya aku sama jer macam orang lain..Wajib balik kampung..Kali ni balik Sekinchan..Hari khamis aku still kerja..Tak dapat 1/2 day pun..

Malam tu baru nak balik..Kononnya gerak malam x jemlah..Kami gerak dari rumah pukul 11pm..Tup2 sampai Kapar jem..Gerak sikit2..Zamri dah membebel dah waktu ni sebab kereta tu baru tukar clutch pad..Jalan jem takut jadi balik..So, kami berhenti..Tidur sebab memang tak larat sangat..

Dalam 15minit kami tidur ada polis datang..Mungkin ingat kami nak beromen..Tak kuasa heh..Baik balik rumah..;p

Aku x sedar pun polis datang..Zamri yang cerita kat aku esoknya..Dalam pukul 3.00am aku terjaga..Sakit badan sangat..Tengok jalan dah clear..Teruskan perjalanan..Tapi x clear pun..Jem balik..Last2 ikut jalan dalam..Sampai rumah mak dalam pukul 4.30am..Tak ku sangka Sekinchan yang ambil masa 1jam 15 minit untuk sampai jadi berjam2..Aku tak tahulah yang balik jauh dari aku ni berapa jam kat jalan..

Balik terus tidur..Buat pertama kalinya aku tak tolong mak masak..Pagi tu mandi sunat raya..Lepas makan aku terus lelap..Tak sedar pun Zamri balik dari masjid..Hampeh punya bini tak siapkan makan dia pun..Rasa ralat tapi nak buat macam maner..Kepala ting tong..

Hari raya pertama aku bantai tidur jer..So, x der gambarlah yek..

Cuma, aku sedar petang tu pun sebab mak kejutkan ajak pergi rumah nenek..Kalo tak memang aku bantai tidur jer..

Itulah istimewanya raya haji aku untuk 2012..


Geng Makan Sushi


Assalamualaikum semua..

Saja nak share ngan korang geng yang ajar aku makan sushi sampai aku suka sangat makan sushi sekarang ni..^_^


Sebelah kiri kak ijan dan sebelah kanan kak syikin..Diorg ni kalo bercakap boleh runtuh ofis..Cakap memang tak hingat..Big bos pun tak boleh nak cakap apa dah..


Sebelah aku ni kak nis..Lawyer..Siapa2 buat hal ngan aku..Siaplah..haha~

Muka aku yang malas nak make up..Ingat lepas solat maghrib nak terus balik tetiba diorang ajak aku pergi makan sushi..Apa lagi laju jer pergi..

Siapa2 rasa nak ada gambar dalam blog aku ajaklah aku makan sushi..Pakej belanja sekali..;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...