Wednesday, January 9, 2013

Adik Di Genius Aulad


Assalamualaikum semua..

Hari Isnin adik baru masuk genius aulad..Genius aulad dia memang lambat sikit..Kami sampai awal..Adik sangat excited waktu ni..Dia explore semua tempat kat sini..

Mak ayah pun ramai waktu ni..Yelah first day di Genius Aulad..Adik dapat uniform pagi tu..Tunggu2 diorang call tak call pun..Kami pergi terjah..Lagi satu call diorang ni tak pernahnya nak angkat..Sakit jiwa betul..Diorang bagi satu uniform sahaja sebab terhad..Tak kisahlah janji ada..

 Tengoklah adik..Sangat gembira waktu ni..

 Dia siap suruh mama ambil gambar lagi..


 Dia suruh papa plak sebab tu pandang sana..

Lepas tu pukul 1.30ptg aku hantar dia kat kelas..Waktu nilah drama start..Drama nangis..Dia pegang aku je..Zamri kata buat tak tahu je..Jiwa mak2 mana boleh biarkan je..Pujuk dia kejap..Ok tapi air mata masih menitis2 lagi..

At last, teacher suruh aku balik..Dia kata adik akan ok bila aku pergi..Memang betul tapi siapa sampai hatikan..Aku balik jugak time ni..

Bila balik adik sangat gembira..Dia kata sekolah best..Macam2lah..Dia kata tak akan nangis tapi hari kedua aku hantar still jugak nangis..Tapi aku balik je..Sebab teacher dia cakap aku balik dia ok..

Hari ni for the first time dia kena naik van..Aku sekodeng dari jauh jer..Aku tengok dia ok je..Tak tahulah..Balik nanti baru boleh dengar cerita dari mulut dia..

Oklah korang..Aku nak pergi sekodeng adik balik naik van plak..;p

1 comment:

Yanie Ridzwan said...

alololo... comey nya pegi sekolah.

kita mak dia, mana nak tahan tengok anak nangis. kalau boleh nak dok je kat situ teman dia. heheheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...