Saturday, January 19, 2013

Busy


Assalamualaikum semua..

Sorry minggu ni tak sempat nak update langsung..Minggu ni tersangatlah busy..Macam2 kena buat bila anak dah sekolah ni..Baru aku faham macam mana mak aku alami..Anak dahlah ramai..Macam2 perangai plak tu..Baru 2 anak aku dah bebel ye..

Lagipun aku kerja..Kerja pun berlambak kat ofis..Tak boleh balik lambat..Kat rumah kerja melambak2 nak kena buat..Masa 8 jam harus gunakan dengan bijak..cewah..

Alhamdulillah aku dapat suami yang sangat2 memahami dan ringan tulang nak membantu aku..Mana yang aku tak sempat buat dia akan buat..Thanks sayang..Tetiba rasa bersyukur sangat..;p

Banyak sangat entry nak buat tapi tak sempat kot..Mungkin next week..Weekend ni tak rehat langsung..Hari Sabtu satu hari jaga booth di Autofest 2013..Tema #savegaza..Company aku invite Islamic Relief Malaysia share booth..Diorang langsung tak perlu bayar apa-apa..Jual barang sahaja dan segala keuntungan akan diberi pada tabung gaza..

Korang kalo ada barang2 yang tak pakai tapi cantik lagi apa kata donate jer kat Islamic Relief ni..Diorang akan jual dan duit tu akan didermakan pada gaza..Aku pulak boleh shopping sambil menderma..;p

Hari ahad ada kelas plak..Tadi baru dapat tengok i-class..Kot2 ada assignment..Esok nak kelas baru nak tengokkan..Busy sangat..Nak on komputer pun tak ada masa..Macam mana tu??

See uols next entry..Aku nak tidur..Nak rehat..Kaki dah sakit ni..Asyik berdiri jer..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...