Saturday, January 5, 2013

Daiso Charcoal Face Mask & Daiso Nose Pack


Assalamualaikum semua..

Aku ni rajin merayap ke blog orang..Suka baca orang punya penulisan..Dari penulisan kita boleh menilai orang..Tup2 ada satu blog ni share pasal daiso charcoal face mask yang warna hitam ni..


Tak ingat blog mana..Kalau tak aku dah bagi link..;p

Dia kata produk ni bagus..Harga murah plak tu RM5..Semua barang kat dalam kedai ni semuanya RM5..Terus ajak Zamri pergi..Bukan mask jer aku beli macam2 barang aku beli..Maklumlah lima hinggit jer..Nose pack pun aku beli gak..Sajer nak try..

Aku dah try 2 kali..Memang best sebab dia tarik aku punya whitehead dengan blackhead..Dengan bulu2 kat muka ni dia tarik tau..Rasa bersih jer muka lepas tu..Siapa tak percaya boleh try sebab kalau kau tak suka pun rasa tak ralat sangat..Lima hinggit jer harganya..

Aku tak ada gambar lepas tarik tu sebab aku jenis penggeli sikit..Terus buang..Tapi aku rekomen sangat korang beli..Berbaloi2..^_^

Update:

Sorry lupa nak beritahu beli kata mana..Aku beli kat Daiso Japan..Kat bawah ni branch ioi mall punya..Aku dengan ioi mall tak dapat dipisahkan..Tempat lain pun ada..Korang google jer..Tak silap aku ada juga orang jual online tapi mahal sikitlah..Better pergi kedai Daiso ni..



9 comments:

caera puttih said...

alaaaa , na jugak try ,, cmne na beli ? bolehh tlg belikan ? hihihi

:::aZiE::: said...

yeker?haritu rase nak beli gak..tp cam xyakin..huhuhu

Siti Hajar Masri said...

caera puttih:
boleh jer..tp cas lebih..

Siti Hajar Masri said...

azie:
belilah..try dulu..

Cik As said...

nak try jgak lah.. Admin beli katne ya? nak beli jgk..:)

Udez said...

da try haritu for the first time..
xpnah pki mask pn sblm ni..
ms nak bukak mask tu rase mcm mnyesal pki..sakiiiit..huhu

zariffzarifah said...

bertambah gojes la nanti...

mcm best jer nak kene sambar 1 hehe..

Anonymous said...

salam, sy dh tray mmg best..blh beli dgn sy d page fb NNS Beauty & Collection

Eqin Lans's said...

Alah, macam mane nak beli :( Hm, dekat kuantan nih mane ade kedai gtuh.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...