Tuesday, January 8, 2013

Dinner Malam Minggu @ Restoran USJ Murni Discovery


Assalamualaikum semua..

Aktiviti malam minggu kami macam biasa jer..Zamri ajak pergi KLCC..Sebenarnya aku malas sangat nak pergi sebab hari Ahad aku ada kelas..Isteri mithali harus dengar kata suamikan..So, pergilah..

 Kami kat luar jer..Itu syarat aku kalo nak pergi KLCC..Malaslah nak jalan kat dalam tuh..Mesti berjam2 punya..Abaikan mata adik sebab guna hp cokia memang macam ni..

Lepas tu rasa perut lapar..Ajak Zamri makan..Cadangan nak makan ringan2 jer..Zamri ajak makan kat Restoran USJ Murni Discovery..

Mak ok jer..^_^

 Suka makan kat sini..Harga berpatutan lepas tu makanannya banyak kot..Pinggan mee tu Zamri makan..Tak sempat ambil gambar dia dah makan..Gambar mee goreng jer pun..Tak herankan korang..

 Kanan air aku ''kedondong plum''..Sedap sangat..Zamri air teh o ais limau..Cawan dia memang special..

Kedai dia sangat ramai..Lagi2 malam tu ada game bola atm lawan kelantan tak silap haku..Memang ramailah..

 Aku order ni..Spagethi carbonara..Fefeeling orang putih..Sedap dan banyak..Pengsan aku nak habiskan..

Lepas makan mee goreng Zamri order Lamb Chop Sizzling pulak..Dalam hati aku ada bela apa??Kata nak diet..Dia kata teringin nak makan..FYI, semua ni habis tau..Sedap memang sedap..

Waktu ni kakak dengan adik tak boleh bukak mata langsung..Itu yang tak ada gambar langsung..Aku pangku adik habis aku punya jeans kena air liur basi..

Balik je masing2 terbongkang tidur kekenyangan sangat..^_^

2 comments:

Yanie Ridzwan said...

mcm sedap je sizzling tu

Yanie Ridzwan said...

kedondong plum? tak pernah minum pun tapi nama mcm best je. heheheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...