Thursday, January 3, 2013

Induction Day Genius Aulad

 
Assalamualaikum semua..
 
Cuti tahun baru tu adik ada induction day kat Genius Aulad..Kitorang punyalah kelam kabut nak pergi..Adik sesi petang..Dari pukul 1.30 petang sampai 4.30 petang..
 
Kitorang terawal sampai..Dalam pukul 1 sampai..So, kami merayaplah pergi tengok perabot..Jalan2 kat situ ada My Mydin..Terus shopping barang dapur jawabnya..;p
 
Curi dari google gambar ni..Kat sinilah adik akan sekolah..
 
Bila dah 1.30 petang terus naik atas sebab kelas untuk 6 tahun kat atas..Yuran kami dah settle lama..Datang cuma nak ambil uniform, id card dengan message book..Dapat jumpa dengan teacher Aisyah yang akan ajar adik..Adik suka sangat dengan dia..Tengok dia ok jer..
 
Tak boleh tengok kelas pun sebab tengah renovation..Minggu depan siaplah..Adik start sekolah pada 7/1/13..Sekarang ni dia duduk ngan papa dia..Papa dia cuti seminggu..Nak hantar taska papa dia kata buat teman..Terpulanglah..
 
 
Lepas dapat semua tu kitorang dah boleh balik..Lagipun uniform tak dapat lagi..Saiz S habis dah..InsyaAllah dalam minggu ni dapatlah..Tunggu call jer..
 
Minggu depan kita tengoklah ye..Adik masih cool lagi atau tak..

4 comments:

Ila said...

selamat masuk ga adik....blsjar rerajin

fiqkbe said...

best nyer nk masuk tadika... fiq lak yg rsa excited ;P

Siti Hajar Masri said...

ila:
tq..InsyaAllah..

Siti Hajar Masri said...

fiqkbe:
hehe..mamanya pun excited gak..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...