Tuesday, January 8, 2013

Kakak Di kafa


Assalamualaikum semua..

Sorry lambat update pasal ni..Dah seminggu lebih sekolah baru nak update..Kakak sekolah agama di sekolah kafa integrasi al-iman..Alhamdulillah semua berjalan lancar..Ada kawan aku tak dapat tempat kat sini..Katanya penuh..Lagipun kami register kakak dalam bulan 10 tak silap haku..Memang takut tempat tak ada tapi sekolah tu kata diorang pun baru buka untuk pendaftaran..Lega sangat waktu tu..

Kawan aku tu dia tanya dalam bulan 12 memang tak dapatlah..Dia merayu..Tak tahulah dapat ke idak..

Kakak sesi petang..Tahun depan baru dia sesi pagi..Dia ok je waktu ni..Kebetulan kawan dia satu kelas kebangsaan sama kelas dengan dia..Lagilah okkan..

Tengoklah muka dia..Ceria jer..Selalu kalo ambil gambar masam sahaja..Zamri kalo ambil gambar mesti gaya macam tu sebab nak tunjuk tangan yang tough kononnya..Bininya crop jer..haha~

Pencahayaan terlebih maklumlah sekolah agamakan..;p

Sekarang ni makanan ngan minuman kat kantin sangatlah mahal yek..Air pun seringgit..Zaman aku air 20 sen jer..

First day kakak kat kafa kami tunggu sampai balik..Malas nak patah balik..Lagipun waktu tu hujan lebat sangat..Dia balik dalam 5.30ptg..Zamri akan ambil kakak..Rutin dia tiap2 hari..Sebab office dia dekat jer..Nak tunggu aku dekat pukul 7 baru balik..Mahu meraung budak tu..

Oklah korang..Nak bagi makan kat adik plak..Hari ni aku cuti..Sempena adik baru masuk semalam..Hari ni aku masih hantar lagi..Esok baru dia naik van..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...