Tuesday, January 1, 2013

Training..^_^


Assalamualaikum semua..

Cerita ni dah basi tapi nak cerita juga..Kalau tak suka silalah tekan buka pangkah kat atas tu..Aku pun tak fahamlah sesetengah orang ni kalau tak suka janganlah tengok dan komen..Macam aku kalau aku tak suka aku tak tengoklah..Buat apa tengok kalau sakit hatikan..

Melalut plak aku..Berbalik pada tajuk..Aku ada attend training..2 hari..Training hours aku dah terlebih tahun ni..Alhamdulillah..;p

Training ni aku rasa paling best kot aku pernah attend sebabnya bercampur dengan company lain..Pernah juga aku attend training dengan company lain tapi tak best macam yang ni..

Ada dari proton, pos, polis bantuan, drb-hicom dan dari hicom apa aku tak ingatlah..Training ni banyak buat kerja group..Dan wajib buat presentation..Waktu presentation tulah dapat tengok bakat masing2..

Yang attend training ni bukan dari golongan management..Dan membuat aku kagum juga bila diorang buat presentation..Bos2 sekalian silalah buka mata ye..Termasuklah aku.. *cough2*

Mungkin aku dah biasa buat presentation kat kelas..Malu tu memanglah malu tapi bila dah ada kat depan tu hilanglah malu..Cerita banyak2 pun tak guna..Jom layan gambar..Gambar aku ambil dari Facebook Comfori..

Fefeeling macam vip jap..haha~

 Suka gambar ni..Bebas..^_^

Last assignment aku kena jadi CEO dan kena chair meeting..Aku pilih secretary lelaki..Gatal kau jar..Biasanya bila CEO lelaki mesti nak secretary perempuan so aku sebaliknya..

 Sebenarnya second day aku training aku dapat MC sebab sakit kepala sangat..Tapi disebabkan company aku dah bayar mahal..Rasa macam rugi so tunggulah sampai habis baru balik..

Last sekali gambar kami gedik..Dan ini atas request diorang jugak tau..Kitorangkan retis..haha~

*muntah hijau*

1 comment:

mizzura said...

secretary laki tu sexy tak..? hahah...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...