Monday, February 11, 2013

Egg Mask Facial - Murah & Senang


Assalamualaikum semua..

Hari ni aku nak share egg facial yang korang boleh buat kat rumah..Jimat lagi menyenangkan..Orang malas macam aku memang boleh buatlah apatah lagi korang yang rajinkan..

Kat sini aku share video macam mana nak buat..Aku nak buat video sendiri kirim salamlah..Tak reti sebenonya..hehe~

Facial telur ni sesuai untuk control kulit berminyak macam aku..Cara2 silalah tengok video bawah ni ye..Sama je cara macam aku buat..;p


Aku memang amalkan seminggu sekali..Kulit aku banyak jerawat sekarang ni so sejak2 aku amalkan facial telur ni kuranglah jerawat aku..

Lagi satu kulit pun rasa macam glowing je..Tak caya tengoklah gambar kat atas ni..Sebenarnya aku tak nak letak gambar aku yang berjerawat tapi sebab nak tunjukkan kat korang keberkesanannya maka aku tontonkan wajah aku yang banyak jerawat nih..

Lepas ni kita tengok kesan selepas sebulan plak ye..Selamat mencuba..^_^

2 cakap hajar comel:

fiqkbe said...

kwn fiq pn slalu amalkan egg facial ni jgk. nmpk la jgk keberkesanannya. tp fiq je x try lg ;D

Siti Hajar Masri said...

trylah fiq..bg testimonial kat akak..nk tahu gak..;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...