Wednesday, February 27, 2013

Facial Time @ Ugie Beauty


 Assalamualaikum semua..

Sebulan sekali mesti aku wajib buat facial..Kalau tak dapat buat cuba cari masa juga..Sebaiknya buat facial sebulan sekali..Itu yang aku tahulah..

Tempat aku pergi mesti Ugie Beauty..Aku dah jadi customer diorang dah lebih 5 tahun aku rasa..Kat Ugie ni bukan setakat buat facial je..Macam2 ada..Produk dia pun ada dan macam2 produk juga dijual..


Inilah tempat dia..Dekat plak tu ngan rumah aku..Gambar aku amik dari website Ugie..


Sekarang diorang makin maju..Dah ada 4 cawangan..Website pun dah ada..Boleh shopping online untuk beli produk diorang..Aku tak pakai pun produk diorang..Cuma menjadi pelanggan setia facial..;p

1 comment:

KAMIHIDUP said...

Untung kedai ni dapat promosi. Hee.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...