Monday, February 25, 2013

Kasut Merah Lagi..;p

Assalamualaikum semua..
 
 
Hari tu pergi The Store kat Sg. Buloh..Saja jalan kat sana..Hari minggu mesti kena shopping..Tak shopping tak lengkap weekend aku..
 
Lalu kat kedai kasut nampak kasut kat atas tu..Zamri pun masuk belek2..Dia tanya nak tak??..Of cozlah nak..
 
Dia terus belikan..Aku masih terkejut sebab selalunya nak suruh dia belikan kena pujuk, buat muka comel dulu baru dapat..Ni tak payah buat apa-apa terus belikan..
 
Terima kasih pa..Agaknya Zamri tahu sangat bininya gila merah..Daripada meroyan baik belikan..haha~ 

1 comment:

shaFazie said...

samelah kasut kita..tapi azie nya warna hitam :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...